Geplaatst op 17 december 2019 12:18

Aanvraag subsidie SectorplanPlus tot 20 december

De aanvraagperiode voor het vierde tijdvak van SectorplanPlus is in volle gang! Aanvragen kunnen worden ingediend tot 20 december 2019.
SectorplanPlus is een meerjarige subsidie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor werkgevers in Zorg en Welzijn om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten die gericht zijn op:

  • nieuwe instroom;
  • met ontslag bedreigde werknemers;
  • opscholing binnen de organisatie (om ruimte te creëren voor nieuwe instroom) via kwalificerende scholing.

Een mooie kans om opleidingsprojecten mede te financieren.  Ook nieuwe aanvragers kunnen zich registreren (een account aanmaken). Na het invullen van enkele accountgegevens kunnen aanvragen en vervolgens opleidingsproject(en)) worden ingediend voor medewerkers die in 2020 én 2021 starten met een opleiding.

Organisaties die zich in het 1e, 2e en/ of 3e tijdvak al hebben geregistreerd, kunnen direct inloggen, enkele basisgegevens controleren en aanvullen en één of meer nieuwe aanvragen (opleidingsprojecten) indienen.

Heb je uiterlijk 20 december 2019 geen volledige aanvraag ingediend? Dan kom je helaas niet voor subsidie in aanmerking in het vierde tijdvak. Aan de aanvraag kunnen geen rechten worden ontleend. Op basis van alle aanvragen, de beoordeling en het beschikbare budget vindt de toekenning plaats. VWS streeft naar een afhandeling hiervan in het eerste kwartaal van 2020. Aanvragen kunnen alleen worden ingediend via www.sectorplanplus.nl.

Je vindt het Programma van Eisen in onderstaande link, of via SectorplanPlus.nl. Aanvragen kunnen alleen worden ingediend via www.sectorplanplus.nl.

Download hier de Aanvraagprocedure en Programma van Eisen. 
Download hier de belangrijkste wijzigingen voor tijdvak 4.