Geplaatst op 16 augustus 2019 08:16

Carrièreswitchers van 45+ gezocht voor tv-programma

50 Company gaat meewerken aan het  tv-programma ‘Wat Ik Altijd Wilde Worden’ van RTL 4. Een programma waarin 45-plussers een dag stage lopen met Jochem van Gelder in een totaal nieuw beroep. 50 Company is het loopbaancentrum voor 50-plussers,  samenwerkingspartner van Waard om voor te werken! én opzoek naar deelnemers.

Ken je iemand in onze regio die altijd al in de Zorg en Welzijn heeft willen werken? Maar zijn/haar droombaan nog niet heeft kunnen bemachtigen? 50 company zoekt kandidaten die aan het programma willen meewerken. Anne-Marije van 50 Company geeft tijdens het programma, tips hoe je na je 45e kunt worden ‘wat je altijd wilde worden’ en duurzaam inzetbaar kunt blijven.

Het programma is een mooie kans om Zorg en Welzijn in onze regio in een positief daglicht te zetten.

Gedroomd carrière-pad 
Het nieuwe televisieprogramma ‘Wat ik altijd wilde worden’ start vanaf januari 2020, elke zaterdagmiddag om 5 uur. Ervaren krachten (45+) gaan op gedroomd carrière-pad. Zij maken voor een dag mee hoe het is om te doen wat zij altijd wilde worden of waarvoor zij simpelweg ineens belangstelling hebt gekregen. Of het een match is, moet uiteraard blijken. Wie weet zorgt deelname aan het programma ervoor dat de deelnemer daadwerkelijk een carrièreswitch gaat maken en een opleiding gaat volgen.

Jochem van Gelder neemt de kandidaat mee op pad. Hij wil weten wat hij/zij tot dusver heeft gedaan en waarom het roer om moet. Hij volgt verrichtingen en helpt, op geheel eigen wijze, waar het kan.

Ken je iemand die hier geknipt voor is? 
Stuur dan onderstaande link door.  https://www.watikaltijdwilde.nl/aanmelden. Geschikte kandidaten ontvangen een uitnodiging voor een screening.