Imagocampagne ouderenzorg: Ik doe ertoe! (V&V alle regio's)

Het beeld dat mensen hebben van werken in de ouderenzorg komt lang niet altijd overeen met de werkelijkheid. Dat kan ervoor zorgen dat mensen niet kiezen voor een baan in deze branche. Met een regionale imagocampagne interesseren we zij-instromers (25-55 jaar) voor werken in de ouderenzorg. Bovendien willen we de nadruk leggen op hoe mooi en betekenisvol het werk is en daarmee de beroepstrots van de onze zorgprofessionals bevorderen. Dat doen we gezamenlijk op: www.ontdekdeouderenzorg.nl

Ouderenzorgorganisaties in Midden-, Zuid- en Zuidwest Gelderland hebben begin 2018 de handen ineengeslagen en gezamenlijk de imagocampagne Ik doe ertoe! ontwikkeld. Professionals uit de diverse organisaties zijn en worden hierbij betrokken. Samen met een projectmanager en marketingcommunicatiebureau wordt de campagne in 2019 verder doorontwikkeld. 

Aangesloten organisaties
Regio Arnhem / Ede: ABC Zorgcomfort, Attent Zorg en Behandeling, DrieGasthuizenGroep, Het Schild, Icare, Innoforte, Insula dei Huize Kohlmann, Jan-Jireh, Liemerije, Opella, RijnWaal Zorggroep, Stichting Bethanië, Stichting Samen Zorgen, Vilente, Stichting Zorgrésidence Regina, Zinzia Zorggroep en Zorggroep Ena.

Regio Rivierenland: Santé Partners, SZR en Zorgcentra de Betuwe.

Regio Nijmegen: Aqua Viva, de Waalboog, Domus Magnus, Kalorama, Luciver, Malderburch, OBG, RijnWaal Zorggroep, Zahet, Zorggroep Huize Rosa, Zorggroep Maas en Waal en ZZG Zorggroep.

​​​​Nieuws & Updates
​-https://waardomvoortewerken.wzw.nl/vijf-nieuwe-organisaties-sluiten-aan-bij-imagocampagne-ik-doe-ertoe/
– ​https://waardomvoortewerken.wzw.nl/negen-organisaties-starten-gezamenlijke-imagocampagne-ouderenzorg/

​​Meer informatie
www.ontdekdeouderenzorg.nl | www.facebook.com/ikdoeertoe.nl |www.youtube.nl/ikdoeertoe

Contactpersoon
​Marian Byvanck | m.byvanck@wzw.nl | 06 171 39 250