Actieve deelname Week van Zorg en Welzijn

In de jaarlijkse week van Zorg en Welzijn openen we onze deuren voor het grote publiek. Samen met het onderwijs organiseren we activiteiten om zij-instromers, herintreders en leerlingen enthousiast te maken voor leren en werken in Zorg en Welzijn. Geïnteresseerden kunnen kennismaken met organisaties tijdens één van de vier Meet & Greets die worden georganiseerd bij de roc’s, inspiratiemiddagen en speeddates of deelnemen aan een van de andere activiteiten. Daarnaast is de Week een uitgelezen kans om onze medewerkers in het zonnetje te zetten.​​

2018 én 2019: 45 tot 50 organisaties openden 115 locaties, 25.000 saunavouchers werden uitgedeeld aan medewerkers en 400.000 huis-aan-huis specials werden verspreid in de regio. 

Meet & Greet​: meer dan 500 geïnteresseerden
In 2019 organiseerden we in samenwerking met de roc’s in de regio en WSP regio de Vallei met succes vier Meet & Greets speciaal voor zij-instromers. Meer dan 500 geïnteresseerden kennis maakten  met onze organisaties in Zorg en Welzijn.

Deelnemende organisaties
Attent Zorg en Behandeling, Actief Zorg, Bartimeus, Buurtzorg, Careander, Charim, DJI, ‘s Heeren Loo, Icare, Innoforte, JADOS, Kalorama, Klimmendaal, Maanderzand, Norschoten, Liemerije, Moviera, Opella, Philadelphia, Pluryn, Pleyade,  Pro Persona, Reinaerde, RijnWaal Zorggroep, Schild, Siza, Stichting Samen Zorgen, Stichting Zahet, Vilente, Waalboog, Zideris, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Zorggroep Ena, Astrum College, Dulon College en Rijn IJssel.

Meer informatie of deelnemen?
Contactpersoon: Wendy Penning | w.penning@wzw.nl | 026 389 8983 https://weekvanzorgenwelzijn.nl/