Campagne Ik Zorg en infopunt

De zorgbrede campagne Ik Zorg. is een gezamenlijke campagne door en voor Zorg en Welzijn. Met landelijke radio- en tv-commercials, posters in bushokjes en de landelijke website www.ontdekdezorg.nl willen we mensen interesseren voor een loopbaan in Zorg en Welzijn. Vanuit de website en een landelijk welkomstpanel van Ik Zorg. worden geïnteresseerden doorverwezen naar ons regionaal infopunt Ik Zorg. Om dit in goede banen te leiden, zetten we de kracht van ons netwerk in!

​​Doel Infopunt Ik Zorg
Het regionaal infopunt wordt in regio Midden-, Zuid- en Zuidwest Gelderland ingericht via WZW. Doel van het infopunt is om geïnteresseerden op weg te helpen naar een baan of opleiding binnen de sector en dat mensen die al in de sector werken en op zoek zijn naar iets anders, voor de sector behouden blijven. Geïnteresseerde worden door middel van maatwerk in contact gebracht met bijvoorbeeld werkgevers, het UWV of een instrument (denk aan: Sterk in je werk, een oriëntatiebaan, vacatureplatform www.werkeninzorgenwelzijn.nl, meeloopdagen, BBL-trajecten, speeddates, etc).

​​Oproep: deel contactgegevens
Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, noteren we graag wie de contactpersoon is binnen uw organisatie. Zo kunnen we geïnteresseerden goed doorverwijzen voor oriëntatie mogelijkheden en/of specifieke vragen. We ontvangen daarom graag de contactgegevens van één aanspreekpunt (recruiter, HR-professional of loopbaancoach):

​​​- ​​naam en functie contactpersoon
​​- ​contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
​- ​aanbod concrete oriëntatie mogelijkheden (bijvoorbeeld meeloopdagen, open dagen, speeddates, opleidingsmogelijkheden, etc)
​- ​website en/of ‘werkenbij-site’

​​De contactgegevens van de contactpersoon mogen naar Loeke Salemans, regionaal coördinator: l.salemans@wzw.nl. Ook voor meer informatie over het Infopunt of een actieve bijdrage eraan, komen we uiteraard graag in contact.

​​Toolkit Ik Zorg
Elke organisatie kan zelf gebruik maken van de kracht en het bereik van de campagne. Om dat te faciliteren is er een speciale toolkit ontwikkeld met daarin logo’s, banners voor online en offline gebruik etc. De toolkit vind je vanaf 1 november op: https://www.ontdekdezorg.nl/download-campagnemateriaal

Meer informatie of deelnemen?
Deze actie wordt gefaciliteerd door WZW:

Campagne Ik Zorg: Wies Koopman | w.koopman@wzw.nl | 06 – 302 449 65
Infopunt Ik Zorg: Loeke Salemans | l.salemans@wzw.nl | 06- 233 649 86