Slimmer gebruik van zorgtechnologie (V&V regio Rivierenland)

Ondersteunende technologie is steeds belangrijker voor huidige en toekomstige zorgprofessionals. Voor zorgprofessionals is het belangrijk om te ervaren hoe zorgtechnologie als ondersteuning ingezet kan worden en succesvol wordt geïmplementeerd. Door de inzet van technologie in de zorg kan de cliënt zelf meer de regie houden over zijn eigen gezondheid.

We gaan onderzoeken of de inzet van zorgtechnologie echt kan bijdragen aan de vergroting van veiligheid en continuïteit van zorg, gezien de schaarste op de arbeidsmarkt. Na een startbijeenkomst waarin de resultaten van de verkenning naar een regionaal zorginnovatiecentrum voor verpleegkundigen en verzorgenden worden gedeeld, wordt het gebruik van zorgtechnologie bij de V&V-organisaties  geïnventariseerd. Dit resulteert in een plan van aanpak voor de regio. Doel is samenhang zoeken wat betreft investering en samenwerking.

Aangesloten organisaties
’t Anker, Wittenbergzorg, Santé Partners, SZR, Zorgcentra de Betuwe en Zorgcentrum St. Barbara.

​​Meer informatie? 
Anne Goossens | Programma Ondersteuner Arbeidsmarktvraagstukken V&V Regio Rivierenlandagoossens@stzdb.nl | 06 – 151 572 92