Sterk in je Werk

Werkgevers stimuleren medewerkers deel te nemen aan de gratis loopbaanimpuls Sterk in je werk. Bijvoorbeeld door middel van een inspiratiemiddag, waarin loopbaancoaches naar de desbetreffende organisatie komen en met medewerkers samen aan de slag gaan met persoonlijke loopbaancoaching, een werkstijlentest en een aantal workshops. Ook voor zij-instromers biedt het de mooie kans om zich te oriënteren op werken in Zorg en Welzijn.

​​Ruim 800 medewerkers maakten in 2018 al gebruik van een loopbaanimpuls. Komende jaren willen we 2000 medewerkers een korte loopbaanimpuls bieden.  Het eerste halfjaar van 2019 hebben ruim 500 kandidaten gebruik gemaakt van Sterk in je Werk, zowel individueel als tijdens inspiratiemiddagen. Hoe het aanmelden van een individueel traject eruit ziet en wat een kandidaat kan verwachten? Dat zie je in deze video gericht op potentiële deelnemers: informatievideo Sterk in je Werk, zorg voor jezelf.

Inspiratiemiddagen beoordeeld met een 8.2
Wil jouw organisatie ook inzetten op ontwikkeling en behoud van medewerkers? Dat kan! Neem voor meer informatie contact op met Wendy Penning, projectmanager Sterk in je Werk. Samen bespreken jullie de wensen en mogelijkheden. Een team van loopbaancoaches staat klaar om aan de slag te gaan tijdens een inspiratiemiddag op maat! De 18 inspiratiemiddagen die in 2017 en 2018 werden georganiseerd werden gemiddeld beoordeeld met een 8.2.

De landelijke subsidie vanuit VWS wordt verlengd tot 31-05-2022. Hiermee kunnen de trajecten worden voortgezet en doorontwikkeld. De trajecten zijn beschikbaar voor alle deelnemers aan Waard om voor te werken! en mensen die interesse hebben om Zorg en Welzijn te gaan werken.

Zij organiseerden voor hun medewerkers een Inspiratiemiddag:
Attent Zorg en Behandeling, CWZ, Innoforte, Iriszorg, Karakter, Klimmendaal. Leo Kannerhuis, Liemerije, Moviera, NeboPlus, Norschoten, Pluryn, Pro Persona, Waalboog, Zinzia Zorggroep en Radboudumc.

Ervaringsverhaal deelnemer
https://waardomvoortewerken.wzw.nl/onverwachte-invalshoek-bracht-eline-verder/

Meer informatie of deelnemen?
Sterk in je Werk wordt gefaciliteerd door WZW:
Wendy Penning | w.penning@wzw.nl | 026 389 8983 | www.sterkinjewerk.nl