Geplaatst op 9 juli 2019 14:08

Doet jouw organisatie al mee met de actie Ik weet RAAT?

Ik weet RAAT is een nieuwe actie uit het actieprogramma Waard om voor te werken!. Deze bewezen succesvolle actie* is voor medewerkers van jouw organisatie dé kans om mee te denken en het verschil te maken! Door deelname aan deze actie worden alle medewerkers nog nadrukkelijker betrokken bij het samen aanpakken van de tekorten in Zorg en Welzijn. De impact wordt namelijk op de werkvloer gemaakt; medewerkers doen er elke dag toe en weten als geen ander wat wel en wat niet werkt. De beste ideeën van medewerkers worden beloond met elk €10.000 om het idee uit te voeren.

Hoe werkt het?
‘Met IkweetRAAT.nl dagen we medewerkers uit om met elkaar ideeën te bedenken, te delen en elkaar te inspireren’, legt projectmanager Gera te Velthuis uit. ‘En dat is niet alles: de beste vijf ideeën worden beloond met elk 10.000 euro om het idee uit te voeren, niet alleen binnen jouw organisatie, maar ook bij andere organisaties in de regio. Hoe gaaf is dat!’ Deelnemen aan de actie is laagdrempelig en organisaties worden in de uitrol geheel ondersteund.

Laat medewerkers in jouw organisatie ook meedoen met de actie ikweetRAAT.nl. Het geeft vertrouwen in hun vakmanschap en werkplezier.
De eerste organisaties hebben zich al aangemeld. Er kunnen 30 organisaties meedoen, dus wees er snel bij!
Meld jouw organisatie vóór 15 juli aan. 

Eerst meer informatie?
Ga naar IkweetRAAT.nl of neem contact op met projectmanager Gera te Velthuis | 06 131 21 747 | g.tevelthuis@wzw.n

*IkweetRAAT is een actie naar het succesvolle voorbeeld van RotterdamseZorg: Word Raatgevert.