Geplaatst op 24 oktober 2018 16:24

Het nieuwe regionaal infopunt ‘Ik zorg’ gaat live, doe mee!

Op 1 november start de landelijke zorgbrede campagne Ik Zorg. Een gezamenlijke campagne door en voor Zorg en Welzijn. Met landelijke radio- en tv-commercials, posters in bushokjes en de landelijke website www.ontdekdezorg.nl willen we mensen interesseren voor een loopbaan in Zorg en Welzijn. Vanuit de website en een landelijk welkomstpanel van Ik Zorg. worden geïnteresseerden doorverwezen naar ons regionaal infopunt. Om dit in goede banen te leiden, zetten we de kracht van ons netwerk in!

Doel van het Infopunt
Het regionaal infopunt wordt in regio Midden-, Zuid- en Zuidwest Gelderland ingericht via WZW. Doel van het infopunt is om geïnteresseerden op weg te helpen naar een baan of opleiding binnen de sector en dat mensen die al in de sector werken en op zoek zijn naar iets anders, voor de sector behouden blijven. Een geïnteresseerde wordt door middel van maatwerk in contact gebracht met bijvoorbeeld werkgevers, het UWV of een instrument (denk aan Sterk in je werk, een oriëntatiebaan, vacatureplatform www.werkeninzorgenwelzijn.nl, meeloopdagen, BBL-trajecten, speeddates, etc).

OPROEP: deel contactgegevens
Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, noteren we graag wie de contactpersoon is binnen uw organisatie. Zo kunnen we geïnteresseerden goed doorverwijzen voor oriëntatie mogelijkheden en/of specifieke vragen. We ontvangen daarom graag de contactgegevens van één aanspreekpunt (recruiter, HR-professional of loopbaancoach):

  • naam en functie contactpersoon
  • contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • aanbod concrete oriëntatie mogelijkheden (bijvoorbeeld meeloopdagen, open dagen, speeddates,  opleidingsmogelijkheden, etc)
  • website en/of ‘werkenbij-site’

De contactgegevens van de contactpersoon mogen naar Loeke Salemans, regionaal coördinator: l.salemans@wzw.nl. Ook voor meer informatie over het Infopunt of een actieve bijdrage eraan, komen we uiteraard graag in contact.

Informatiebijeenkomst op 29 november 
Ben jij benieuwd wat het regionaal infopunt voor jouw organisatie kan betekenen? Kom dan op donderdag 29 november een informatiebijeenkomst. Speciaal voor recruiters, HR-professionals,  werkgeversservicepunten en andere stakeholders. Houd deze datum alvast vrij in je agenda, de officiële uitnodiging volgt!