Geplaatst op 20 augustus 2019 10:46

Informatiebijeenkomst Sterk in je werk-week

Werken aan het behoud van medewerkers is een belangrijk thema binnen Waard om voor te werken! en het staat ongetwijfeld hoog op de prioriteitenlijst van jouw organisatie. Om ervoor te zorgen dat je voldoende medewerkers hebt om altijd goede zorg en maatschappelijke dienstverlening te kunnen bieden, is focussen op verhogen van de instroom niet genoeg.
Om werkgevers te ondersteunen in hun beleid en activiteiten op gebied van behoud, wordt er dit jaar voor het eerst landelijk door de werkgeversverenigingen Zorg en Welzijn een Sterk in je werk-week georganiseerd, van 18 tot en met 22 november. Lees hier hoe jouw organisatie mee kan doen.

Wat is de Sterk in je werk-Week
In de week van 18 tot en met 22 november staan medewerkers centraal. Met gesloten beurs organiseren deelnemende werkgevers activiteiten voor medewerkers van andere deelnemende werkgevers. De activiteiten kunnen heel verschillend zijn, maar zijn allemaal gericht op de vitaliteit, (loopbaan)ontwikkeling en persoonlijke groei van de individuele medewerker. Denk aan stoelmassages, lezing over mantelzorg en werk, een workshop Talent in kaart of mindfulness, een yogasessie of bijeenkomst over personal branding.

Actieve bijdrage aan behoud
Door deel te nemen aan de Sterk in je werk-week laat je als organisatie zien dat je een actieve bijdrage levert aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid om medewerkers te behouden voor van de sector Zorg en Welzijn. Daarnaast vragen we je om dit evenement onder de aandacht van je medewerkers te brengen en hen in de gelegenheid te stellen om aan activiteiten deel te nemen.

Organiseer activiteiten
Heeft jouw organisatie activiteiten heeft om deze week voor deelnemers open te stellen? Meld je dan aan als deelnemende werkgever aan en geef behoud van jouw medewerkers een boost! Dat mag gewoon bij jou in huis op de manier zoals je dat voor je eigen medewerkers ook altijd aanbiedt. Op dinsdag 3 september word je uitgebreid geïnformeerd over de activiteiten en plannen voor die week in onze regio. Doet jouw organisatie mee? Aanmelden kan via de link onderaan dit bericht.


Programma

13.45 – 14.00 uur         Inloop met koffie en thee
14.00 – 14.30 uur         Introductie: wat houdt de Sterk in je werk-week in?
14.30 – 15.30 uur         Brainstormen over activiteiten
15.30 – 16.00 uur         Delen van ideeën uit de brainstorm, maken van afspraken over uitvoering en communicatie

Datum
Dinsdag 3 september 2019, 14.00 – 16.00 uur

Deze bijeenkomst is interessant voor:
• HR-managers en – adviseurs

• Loopbaanadviseurs/ trainers
• Mobiliteitsadviseurs
• Lijnmanagers

Locatie
De exacte locatie wordt nog bepaald.

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van WZW van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met projectmanager Loeke Salemans, l.salemans@wzw.nl of
communicatieadviseur Inez Pelgröm, i.pelgrom@wzw.nl / 026 389 89 83.

>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<