Geplaatst op 16 november 2018 10:13

Radboudumc maakt eigen campagnewebsite #ikzorg

Met de landelijke campagne Ik Zorg laten meer dan 600 zorg- en welzijnsprofessionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol hun werk is. Ook Radboudumc heeft meegewerkt aan de invulling van de landelijke campagne. Zes medewerkers kregen een professionele fotoshoot en vertelden tijdens een interview enthousiast over hun vak. Waarom kozen zij voor het vak?

De foto’s en verhalen staan onder meer op de landelijke website www.ontdekdezorg.nl. Radboudumc is trots op het resultaat en heeft er opvolging aan gegeven in de vorm van een eigen campagnewebsite.


Nienke van Stiphout, Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment Radboudumc: ‘Wij hebben vanuit het Radboudumc uiteraard meegedaan aan de #ikzorg campagne. Er was intern enorm veel interesse om mee te doen. Onze mensen willen graag vertellen waarom ze iedere dag opnieuw kiezen voor de Zorg. Een prachtig resultaat dat we met trots delen op onze speciale campagnewebsite: https://www.radboudumc.nl/ik-zorg. Daarnaast komen de foto’s en verhalen op een prominente plek in het hoofdgebouw te hangen; zichtbaar voor medewerkers, patiënten en bezoekers. Met deze campagne geven we het werken in de Zorg in Gelderland letterlijk een gezicht. En we laten zien dat we in de regio onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door het werken in de Zorg te promoten.’

Heeft jouw organisatie ook deelgenomen aan de campagne? Of zet je de campagne in voor de werving van medewerkers voor jouw eigen organisatie? Laat het hieronder weten in een reactie of stuur een mail naar: waardomvoortewerken@wzw.nl. Het campagnemateriaal download je hier: www.ontdekdezorg.nl/download-campagnemateriaal.

Meer informatie over de landelijke campagne, kun je vinden op www.ontdekdezorg.nl.