Geplaatst op 29 oktober 2019 12:57

Save the date: uitslag winnende ideeën IkweetRAAT.nl op 11 december

Woensdagmiddag 11 december 2019 is het zover. Dan worden de 10 beste ideeën van de actie Ik weet RAAT bekend gemaakt. Op dit moment zijn er al bijna 100 ideeën aangemeld. Welke medewerkers en organisaties krijgen elk 10.000 euro om hun idee daadwerkelijk uit te voeren? Nieuwsgierig of er een idee van jouw organisatie bij zit? En of jouw collega zijn/haar idee mag implementeren? Kom dan naar de IkweetRAAT.nl uitslagbijeenkomst met dagvoorzitter Sabine Uitslag.

Als voormalig verpleegkundige en Tweede kamerlid met aandachtsgebied Zorg en Welzijn kent Sabine onze sector als geen ander. We bieden je een middag vol mooie ideeën vanaf de werkvloer en wellicht kan jouw organisatie binnenkort aan de slag met het implementeren van een fantastisch idee van de werkvloer!

Ook als jouw organisatie nu niet meedoet met IkweetRAAT.nl, ben je van harte welkom om deze middag bij te wonen en je te laten inspireren.

Datum: 11 december 2019 van 13:30 – 16:30 uur

Locatie: nader te bepalen locatie in de regio omgeving Arnhem, Apeldoorn, Zutphen

Alvast aanmelden? Stuur een mail naar info@ikweetraat.nl

 

IkweetRAAT.nl is een van die concrete acties uit de RAAT-plannen Waard om te werken! van WZW en de RAAT-plannen Achterhoek en Stedendriehoek & Noord-Veluwe van WGV Zorg en Welzijn. Door deze actie gezamenlijk uit te rollen, krijgen alle aangesloten organisaties in Gelderland een kans om mee te doen. IkweetRAAT.nl is een unieke aanpak door het nadrukkelijker betrekken van alle medewerkers om de tekorten op te lossen. De impact wordt namelijk op de werkvloer gemaakt. Medewerkers doen er elke dag toe en weten als geen ander wat wel en niet werkt.