Geplaatst op 18 september 2019 11:34

Kick-off 'Ik weet RAAT': 26 organisaties doen mee aan unieke actie

Met een smakelijk gebakje vond op 16 september de startbijeenkomst van Ik weet RAAT plaats. Tijdens de kick-off hebben de contactpersonen van de 26 deelnemende organisaties samen nagedacht hoe we hun medewerkers zo goed mogelijk kunnen betrekken bij deze medewerkersactie om de personeelstekorten binnen Zorg en Welzijn aan te pakken.

IkweetRAAT
IkweetRAAT.nl is een unieke actie door medewerkers uit te dagen slimme en innovatieve ideeën met elkaar te delen en elkaar te inspireren. Ideeën die bijvoorbeeld helpen om collega’s te behouden voor de zorg, of hoe je door anders te werken minder werkdruk ervaart. Met Ik weet RAAT worden medewerkers van de deelnemende organisaties nadrukkelijk betrokken. De impact wordt namelijk op de werkvloer gemaakt. Medewerkers doen er elke dag toe en weten als geen ander wat wel en niet werkt.

Tienduizend euro
Werknemers van aangemelde organisaties kunnen tot 15 november hun ideeën indienen op IkweetRAAT.nl. Daarna is er tot 29 november mogelijkheid om te stemmen op het idee dat je het beste vindt. De bekendmaking van de beste ideeën is op 11 december. Voor de beste ideeën ligt 10.000 euro klaar om het idee ook daadwerkelijk uit te voeren.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze actie of wil je als Gelderse organisatie nog deelnemen?
Ga naar IkweetRAAT.nl of neem contact op met projectmanager Gera te Velthuis via g.tevelthuis@wzw.nl of 06-131 21 747.