Geplaatst op 15 april 2020 11:57

Sterk in je Werk: Extra coaching voor de Zorg

CNV Zorg & Welzijn en de 14 regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus, starten vandaag met extra ondersteuning voor medewerkers in Zorg en Welzijn die de impact ervaren van hun werk tijdens de coronacrisis. Voor die zorg- en welzijnsprofessionals bieden professionele coaches op vrijwillige basis een luisterend oor. Een mooi gezamenlijk initiatief dat bijdraagt aan het behoud van medewerkers in deze pittige tijd. Alle zorg- en welzijnsorganisaties en hun professionals kunnen gebruik maken van deze gratis dienstverlening. Voor de regio Midden- Zuid- en Zuidwest-Gelderland verzorgt het Regionaal Contactpunt de matching tussen coach en zorgprofessional. Hoe medewerkers zich kunnen aanmelden, lees je in dit bericht. 

Zorgmedewerkers kunnen bij de coach hun hart luchten over de ervaringen van hun werk in de vaak moeilijke omstandigheden. Daar is nu tijdens de coronacrisis, en daar zal zeker ook daarna, steeds meer behoefte aan zijn. Met het initiatief Extra coaching voor de Zorg kan er preventief aan bijgedragen worden dat zorgprofessionals goed in hun werk blijven zitten. Veel zorg- en welzijnsorganisaties hebben voorzieningen op dit gebied in huis. Het luisterend oor van de coaches via Extra coaching voor de Zorg is daar een aanvulling op.

Zorgprofessionals en stagiairs in de zorg kunnen zich aanmelden voor een gratis gesprek via www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching. Voor de regio Midden- Zuid- en Zuidwest-Gelderland verzorgt het Regionaal Contactpunt  vervolgens de matching tussen coach en zorgprofessional.

Meer informatie over Extra coaching voor de Zorg?
Neem dan contact op met Loeke Salemans via: l.salemans@wzw.nl of 06- 233 64 986