Geplaatst op 13 juni 2019 12:45

Terugblik Impactbijeenkomst: regionale samenwerking in de schijnwerpers

Tijdens de Impactbijeenkomst van ons gezamenlijke actieprogramma Waard om voor te werken! inspireerden ruim 100 deelnemers elkaar met de behaalde resultaten, nieuwe acties, presentaties en workshops. We kijken samen terug op een waardevolle bijeenkomst waarin de regionale samenwerking en de acties in de schijnwerpers stonden. 

De resultaten van de intensieve samenwerking geven vertrouwen in de toekomst. Samen blijven we ons sterk maken voor een gezonde regionale arbeidsmarkt, om altijd kwaliteit en toegankelijkheid van zorg en maatschappelijke dienstverlening te kunnen bieden. 

We delen de video die we toonden en de Powerpoint-presentatie van de workshops. Wil je meer informatie over een van de workshops? Neem dan contact op met de workshopbegeleider(s).

Workshops presentaties
Tijdens de Impactbijeenkomst kon je kiezen uit twee van de vier aangeboden workshops. Wil je de presentatie terug lezen van één van de workshops die je hebt gevolgd? Of wil je meer informatie over de workshop waaraan je niet hebt kunnen deelnemen? Onderstaand vind je alle informatie én de contactgegevens van de workshopbegeleider(s).

       

 • Tech@doptie: Het profiel van de toekomstig medewerker
  Sjors Groeneveld (Practor Zorg & Technologie): s.groeneveld@techadoptie.nl
 • Begeleiding & Behoud: Een goed begin is het halve werk
  Onno Ettema (DrieGasthuizenGroep) Matteo Kooman (Vilente): matteo@bureau-owl.nl
 • Hacking Health: Een multidisciplinaire aanpak om samen te innoveren in Zorg en Welzijn
  Robin Hooijer (Reshape Radboudumc): Robin.Hooijer@radboudumc.nl 
 • Imago: Ik Zorg als vliegwiel voor jouw organisatie
  Mariëlle Steeneveld (Coloriet) & Wies Koopman (WZW): w.koopman@wzw.nl
 • Anders organiseren: Medewerkers aan het stuur: hype of hemel op aarde? (geen presentatie beschikbaar)
  Ruth Maas (Zorgcentra de Betuwe): r.maas@stzdb.nl
 • IkweetRAAT.nl 
  De afsluiter van de middag werd verzorgd door Rotterdamse TOOS. Naar goed voorbeeld uit Rotterdam kondigde zij op humoristische wijze een nieuwe actie aan in onze regio: IkweetRAAT. In deze actie draait alles om de ideeën van zorg- en welzijnsprofessionals van de werkvloer. De beste ideeën worden uitgevoerd en ondersteund. Nieuwsgierig en jouw organisatie aanmelden? Ga naar www.IkweetRAAT.nl!