Geplaatst op 24 januari 2019 16:52

Terugblik: open huis van iXperium Health en de eerste Technology Talks

Woensdag 23 januari kwamen ruim 150 gasten naar Nijmegen voor het open huis van iXperium Health en de eerste Technology Talks. Dit was de eerste van een serie bijeenkomsten voor professionals uit ons werkveld, docenten, onderzoekers en studenten. (bron: HAN.nl)

Al bij de ontvangst kregen de gasten de mogelijkheid om verschillende toepassingen zelf te ervaren. En ze maakten kennis met de verschillende ambassadeurs van iXperium Health.

Sanne Diepeveen liet gasten in Virtual reality over het dak van een gebouw lopen, in het echt liepen ze om het extra spannend te maken over een balk. Gerald van Koert presenteerde de tovertafel. Hij vertelde hoe de tovertafel wordt gebruikt en wat voor onderzoek we doen naar de inzet van de tovertafel in Zorg en Welzijn.

Josien Caris liet zien hoe de opleiding Verpleegkunde Zora inzet. Bij docent-onderzoeker Clark Nowack konden de gasten “in gesprek” gaan met Pepper.
Clark vertelde ook uitgebreid over het onderzoek dat studenten hebben gedaan onder begeleiding van Lector Marian Adriaansen.

Bij AnneMieke Zaat zagen gasten de mogelijkheden van de 3d-printers. Op onze site kun je interviews lezen met alle ambassadeurs van iXperium Health.

In het programma van Technology Talks startte Marian Adriaansen, lector Innovate in de care. Zij presenteerde de resultaten van het tweejarig onderzoeksproject Proeftuin Tinybots.

Nog meer weten? Het hele verhaal lees je hier: https://blog.han.nl/ixperium-health/succesvolle-start-van-ixperium-health