Geplaatst op 18 juli 2019 17:32

Vacature: communicatie-/ projectmedewerker actie 'Ik weet RAAT'

Voor de actie ‘Ik weet RAAT’ zijn we op zoek naar een enthousiaste communicatie-/ projectmedewerker. Ken jij iemand die goed bij onderstaande vacature aansluit? Dan zien we zijn/haar motivatiebrief graag tegemoet! De vacature is uiteraard ook te vinden en delen via: werkeninzorgenwelzijn.nl.

 

Ben jij handig met social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn? Hebben Wordpress en Mailchimp geen geheimen voor je?  Heb je goede online én offline communicatieskills en ben je iemand die graag projectmatig werkt?  Voor de uitrol van een nieuwe actie (project) voor medewerkers van Zorg en Welzijn organisaties in Gelderland zijn we op zoek naar een:

‘Communicatieve spin-in-het-web: communicatie-/projectmedewerker voor IkweetRAAT.nl’
Samen met de projectmanager en de deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties in Gelderland geef je verder vorm aan de uitrol IkweetRAAT.nl. Een unieke actie waarbij we zorg- en welzijnsmedewerkers van deelnemende organisaties aan deze actie direct betrekken om de personeelstekorten in Zorg en Welzijn aan te pakken. Hoe? Door de medewerkers uit te dagen met elkaar ideeën te bedenken, te delen en elkaar te inspireren. Ideeën die bijdragen aan het behoud van medewerkers, anders werken en het benutten van hun talenten. En dat is nog niet alles; voor de uitvoer van de tien beste ideeën stellen we per idee 10.000 euro beschikbaar.

Onderdeel van Regionaal Actieprogramma Aanpak Tekorten
De actie IkweetRAAT.nl is één van de concrete acties die voortkomt uit het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten (RAAT) ‘Waard om van te werken! van WZW (zie: www.waardomvoortewerken.wzw.nl), en de RAAT-plannen van de regio’s Achterhoek en Stedendriehoek & Noord-Veluwe van WGV Zorg en Welzijn. Door samen te werken wordt IkweetRAAT.nl in heel Gelderland uitgerold om de arbeidsmarkttekorten aan te pakken.

Wat ga je doen en waar ben je verantwoordelijk voor?

  • Samen met de projectmanager ben je verantwoordelijk voor een succesvolle (online en offline) uitrol van de actie.
  • Je fungeert als vraagbaak en informatieverstrekker voor iedereen die bij het project betrokken is, zowel intern als extern.
  • Je coördineert en voert de operationele (communicatieve) werkzaamheden uit voor de actie zoals het maken van content voor social media en de website, het plannen van afspraken en het regelen van de bijeenkomsten en het coördineren van mailingen.
  • Je helpt mee met het verder ontwikkelen van de medewerkerscampagne en de distributie van de campagnematerialen.

Positie
Je werkt nauw samen van de projectmanager van IkweetRAAT.nl en met betrokkenen van de deelnemende organisaties aan deze actie.  Je werkt zowel op de locatie van WZW in Arnhem als op de locatie van WGV Zorg en Welzijn in Deventer. Met de collega’s van beide locaties werk je natuurlijk ook nauw samen.

Wat breng je mee?
• Een aantal jaar ervaring op operationeel/tactisch niveau als communicatiemedewerker of als projectmedewerker met      communicatieve werkzaamheden.
• Je bent een echte aanpakker, oplossingsgericht, stressbestendig, dienstverlenend en flexibel.
• Je houdt makkelijk overzicht  in een complexe omgeving.
• Je bent gewend om project- en procesmatig te werken en stelt je daarbij klantgericht op.
• Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
• Je bent per 1 september 2019 beschikbaar.

Wat bieden we?
Ten eerste een plek in een klein en ambitieus projectteam dat werkt aan een mooie en concrete actie. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van communicatie en projectmatig en campagnematig werken.  Het is een functie voor 24 uren per week tot eind 2019 met veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijk zicht op een verlenging. Je komt in dienst van WZW. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ziekenhuizen. Op basis van opleiding en ervaring word je ingeschaald in functiegroep 50 met een salaris van €2.336,- en €3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).

WZW en WGV Zorg en Welzijn
• WZW is de werkgeversvereniging van 115 zorg- en welzijnsorganisaties in Midden- Zuid- en West Gelderland, www.wzw.nl 
• WGV Zorg en Welzijn is de werkgeversvereniging van zo’n 170 zorg- en welzijnsinstellingen in  Noord- en Oost Gelderland (en Overijssel), www.wgvzorgenwelzijn.nl 

Bij interesse in deze vacature
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Gera te Velthuis: g.tevelthuis@wzw.nl of
06 – 13 12 17 47.

Procedure
Je kan tot 16 augustus reageren op deze vacature via info@wzw.nl ter attentie van Pascalle Neijenhuis directeur/bestuurder van WZW en Gerard Nederpelt directeur van WGV Zorg en Welzijn. Op 19 augustus maken we een kandidatenselectie voor een eerste gesprek. Op 22 augustus vinden deze gesprekken plaats bij WZW in Arnhem. Hebben we na het eerste gesprek een wederzijdse klik, dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Wij hebben begrip voor acquisitie, maar kiezen ervoor via eigen kanalen te werven.